Ann-Chatrin Norrevik

Skoldirektören Ann-Chatrin Norrevik slutar

Ann-Chatrin Norrevik slutar sin anställning som skoldirektör på Gotland vid årsskiftet. Hon slutar av familjeskäl och flyttar tillbaka till  Stockholm där hon blir förvaltningschef i Botkyrka kommun.

Ann-Chatrin Norrevik tillträdde som skoldirektör för ganska exakt två år sedan. Under hennes ledning har barn- och utbildningsförvaltningen genomgått ett stort förändringsarbete.

- Det är med mycket blandade känslor som vi tagit detta beslut. Jag har trivts mycket bra på Gotland och med mitt arbete som skoldirektör. Jag känner en stor stolthet när jag tänker på allt det fantastiska arbete som utförs på våra förskolor, fritidshem och skolor på Gotland. Det finns en stor kompetens och engagemang hos förvaltningens medarbetare som ger Gotlands alla barn och elever en god grund i sitt lärande.

I går eftermiddag informerades förvaltningens ledningsgrupp och redan då inleddes arbetet med att rekrytera en ersättare. I dag på förmiddagen har förvaltningens chefer och medarbetare fått informationen.

Ann-Chatrin Norrevik har tidigare jobbat inom den kommunala skolverksamheten i Botkyrka kommun i 30 år, och återvänder nu.

- Barn och elever är för mig det viktigaste att arbeta med därför är det roligt att få fortsätta detta arbete vid utbildningsförvaltningen i Botkyrka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".