Visby IBK-Hässelby SK
Visby IBK vann med 8-4 mot Hässelby SK. Foto: Linnéa Hansson

Visby IBK vann hemma trots flertalet utvisningar

Jesper Eliasson: Vi lägger fokus på fel saker
3:23 min

Visby IBK tog emot Hässelby SK i division 1 östra hemma i Södervärnshallen. Det blev en fysisk och jämn match som kantades av flera utvisningar för hemmalaget.

Tabellettan Visby IBK tog emot tabellfyran Hässelby SK hemma i Södervärnshallen. Det blev en jämn och fysisk match som präglades av många utvisningar för hemmalaget. Första perioden var jämn, i andra drog Visby IBK ifrån till 5-2. Men utvisningarna, som till följd följdes av en straff bjöd, in bortlaget Hässelby i matchen igen som hämtade upp till 5-4. Först i den senare delen av tredje perioden kunde Visby IBK dra ifrån och avgöra matchen genom två snabba mål, sista målet gjordes i öppen kasse och slutresultatet skrevs till 8-4.

- Två till tre utvisningar kan man köpa i en innebandymatch men flera, och som vi får på grund av snack och efterslänger, sådana utvisningar kommer vi inte ha råd att ta i ett slutspel, säger Jesper Eliasson, lagkapten i Visby IBK.

Publik: 505 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".