Fylla och bråk under Nyårsnatten

Det har varit en rätt normal nyårsnatt på Gotland. Även om polisen haft en del att göra, säger Pia Persson, vakthande befäl vid polisen i Visby.

 Två personer fick uppsöka akuten efter bråk och fylla under nyårsnatten.En av de två blev slagen och sparkad i ansiktet av tre okända gärningsman på stora Torget i Visby innerstad.

Den andre mannen , en 16-åring, omhändertogs på Donners plats så kraftigt berusad att han kördes till lasarettet.

En 17-åring sköt med raketer mot allmänheter på Östercentrum, och då några sa till honom att sluta med det, slog han till dom. Han fick vila ut i arresten innan han blev hämtad av anhöriga.

En kvinna i 20-årsåldern fick även hon sova ruset av sig i arresten efter att hon spottat på en ordningsvakt utanför en krog på Stora Torget i Visby.

En man i 30-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri efter att han stoppats av polis i Hemse. Mannen blev också av med körkortet. I Visby blev en 55-årig kvinna av med körkortet efter att ha kört med alkohol i kroppen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".