Endre samlas och jublar efter mål från Anna Jakobsson.

Endre vann stort hemma

Joakim Sjöstrand: "Det blir lite av en transportsträcka"
2:17 min

Endre vann hemma i Södervärnshallen mot Telge med 9-3 i damernas superliga i innebandy. Endre avgjorde tidigt och första målet kom redan efter 16 sekunder.

Det tog 16 sekunder för Endre IF att ta ledningen hemma i Södervärnshallen mot Telge SIBK. I den första perioden var man överlägsna och gick till periodpaus med en ledning med 6-0. I den andra och tredje perioden slappnade man av lite i hemmalaget och Telge bjöds in i matchen, men bottenlaget Telge kunde aldrig riktigt hota tabellfyran Endre. Hemmalaget vann rättvist med 9-3. 

– Vi gör trots allt ingen höjdarmatch idag, men vi vinner och det är det viktigaste, säger Endrespelaren och landslagsaktuella Anna Moberg.  

I en av periodpauserna passade man på att tacka Tanja Stella som lämnar klubben av personliga skäl och kommer spela resten av säsongen i det schweiziska laget UHC Dietlikon.

Mål: Isabella Ström 2, Sara Steen 2, Anna Jakobsson 2, Olivia Ruthström 1, Malgorzata Pazio 1, Mikaela Målström 1.

Publik: 423

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".