Johan Malmros. Foto: Mika Koskelainen/Sveriges Radio
1 av 2
Johan Malmros. Foto: Mika Koskelainen/Sveriges Radio

Folkpartisten Johan Malmros bedrövad över Folkpartiets utveckling

"Vi behöver börja diskutera ledarfrågan"
1:32 min

Den gotländska folkpartisten Johan Malmros har tröttnat på sin partiledare Jan Björklund och tycker att han bör avgå. Dessutom är han kritisk till utspelet på DN Debatt om flyktingmottagandet.

I dagens Eter utvecklar Johan Malmros sin kritik och varför han tycker att det behövs mer debatt i Folkpartiet om Jan Björklunds roll. Johan Malmros är även mycket kritisk till den artikel på DN Debatt där ledande folkpartister föreslår att flyktingmottagandet ska begränsas.

På Twitter skriver Johan Malmros bland annat att han "hoppas på en rejäl intern debatt om integrationspolitiken. Bedrövad över vart mitt parti är på väg." Johan Malmros har också delat vidare inlägg om att Björklund bör avgå.

Jan Björklund är snart den enda partiledaren som är kvar från Alliansens bildande, eftersom Kristdemokraternas ledare Göran Hägglund sagt att han avgår.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".