Nedbrunnen villa i Vall
Michael Brucesson och Linda Hellgren framför resterna av deras nedbrunna hus i Vall. Foto: Amanda Heijbel/Sveriges Radio

Bara rester kvar av Michaels och Lindas hus

"Man fokuserar på problemlösning"
2:25 min

För bara några dagar sen var det familjens bostad med uthyrningsvåning och företagets lokaler. Nu återstår bara rester av den 450 kvadratmeter stora villan.

I Vall började det brinna i anslutning till taknocken och polisen tror att det kan vara en gnista från skorstenen som orsakade branden. Ingen är misstänkt för branden och förundersökningen kommer att läggas ner. Elden upptäcktes av en förbipasserande och de två familjer som bodde i huset lyckades ta sig ut.

Nu har det gått några dagar sedan huset i Vall brann ner till grunden. Paret Linda Hellgren och Michael Brucesson tänker på alla minnen som gått förlorade.

– Jag tänker på foton på barnen när de är små, saker man fått från mormor och morfar och saker man inte kan ersätta. Allt annat får man skita i, säger Linda Hellgren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".