Målvakt Sammy Gustavsson mfl, Visby Roma
Visby Roma förlorade på bortais mot Kristianstad i tredje omgången av Allettan. Foto: Arkivfoto: Magnus Tingström/P4 Gotland

Storförlust för Visby Roma

Visby Roma hade 0-0 efter första perioden borta mot Kristianstad. Sedan rasade laget ihop och hemmalaget kunde vinna med hela 6-0.

Visby Roma spelade sin första bortamatch i Allettan när laget på fredagskvällen mötte Kristianstad. Ett hemmalag som börjat serien med en vinst och en förlust medan Visby Roma hade full pott efter två omgångar. Efter första perioden var ställningen 0-0 och en dubbelutvisning i slutet av perioden är det som finns att rapportera från den inledande perioden.

I andra perioden kom Kristianstad ut som ett helt nytt lag och de gick fram till 4-0 i mittenakten. Värt att notera är att hemmalagets tredje mål kom till när laget spelade med en man mindre på isen.

I sista perioden gjorde Kristianstad ytterligare två mål och slutresultatet skrevs till 6-0. I sista matchminuten fick Visby Roma tre spelare och hemmalaget två spelare utvisade.

Nästa match för Visby Roma spelas på söndag då laget möter Huddinge på bortais.

Slutresultat: 6-0 (0-0, 4-0, 2-0)

Skottstatistik: 36-22 (6-7, 18-10, 12-5)

Tabell och övriga resultat HÄR!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista