Anders Leo Pettersson Visby Ladies.
Assisterande tränaren i Visby Ladies Anders Leo Pettersson var trots allt nöjd med andra halvlek. Foto: Thomas Gottfridsson/P4 Gotland.

Visby Ladies förlorade mot Norrköping

Basket Ladies. Anders Leo Pettersson, ass. tränare. Rep Thomas Gottfridsson.
2:37 min

Visby Ladies hamnade i underläge direkt mot gästande Norrköping Dolphins. Trots en stark andra halvlek kom laget inte ifatt utan Ladies förlorade med 76-82.

Visby Ladies började första perioden dåligt och missade massor av skott samtidigt som Norrköping Dolphins satte 6 stycken trepoängare.
Norrköping fortsatte att sätta treor i andra perioden, spelade som ett topplag och ledde med 44-25 i halvtid. Sammanlagt så här långt, 9 satta trepoängare för Dolphins, Ladies gjorde ingen trepoängare.

I andra halvlek spelade Visby Ladies något rörligare, aggressivare och närmade sig resultatmässigt. I mitten av fjärde perioden var Ladies så nära som 60-64. När drygt en minut var kvar stod det 72-76 som till slut blev 76-82 och seger för Dolphins som gjorde 14 trepoängare.

(16-26, 9-18, 25-17, 26-21)

Nästa match för Visby Ladies är inte förrän lördagen den 3 februari då man möter Telge. Även den matchen spelar Ladies på hemmaplan.

Tabellen hittar du här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".