Stökigt på öns vägar under natten

Polisen hade en hektiskt trafik-natt, som började redan tidigt på lördagskvällen när en motorcyklist körde omkull på södra Gotland. Han fick lindriga skador och fördes med helikopter till lasarettet. Men han luktade alkohol när polisen träffade honom, och han misstänks nu för rattfylleri och olovlig körning eftersom han inte har motorcykelkörkort.

När polisen kollade nykterheten hos bilförare på Fårö - var alla sju som fick blåsa nyktra. Men en traktor som stoppades på norra Gotland under natten kördes av en man som var påverkad av alkohol, droger och han hade även kniv med sig. Han misstänks nu för rattfylleri, drograttfylleri, narkotikabrott och brott mot knivlagen.

I Klintehamn fick polisen en anmälan om en bil som buskörde. Den visade sig ha blivit stulen i Visby, och ungdomarna som körde med den hamnade senare i diket. Då försökte de stjäla en annan bil, men misslyckades. Senare under natten hittade polisen en av ungdomarna, och han visade sig vara efterlyst av socialtjänsten eftersom han är på rymmen från ett familjehem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".