Mycket att göra för polisen i helgen

Det har varit en mycket stökigt natt för polisen. Förutom dödmisshandelln i Annelundsparken så togs 21 fyllerister och 7 personer gripna för misshandel och stöld.

Poisen jagade en biltjuv som till slut kört av vägen i närheten av Teknis under motorvägen. Mannen greps och har förhörts men är nu på söndagsmorgonen släppt.

I Kinna fick polisen larm om fyra flickor i 14 - 17-årsåldern som misshandlade några andra flickor. När polisen skulle gripa de unga flickorna så gjorde de våldsamt motstånd. Flickorna greps och de sociala myndigheterna kommer nu att kontaktas.

I Villastaden i Borås har ett gäng ungdomar vandaliserat bilar, hus och krossat rutor. Inga personer är gripna men polisen förväntar sig fler anmälningar från personer i området när det ljusnar och fler skadegörelser upptäcks.

Två män stal kontokort på Restaurang Sands i natt som de sedan försökte sedan få ut pengar på. De båda männen greps och sitter nu på söndagsmorgonen hos polisen.

Totalt togs 21 fyllerister och 7 personer är gripna för misshandel och stöld.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".