Dålig sikt i Boråshallen

Det går inte att se ena handbollsmålet från dom nya sittplatserna på kortsidan i Boråshallen. Det konstaterade vänsterpartisten Arne P Johansson i slutet av förra året och riktade hård kritik mot ombyggnaden. Nu har han fått svar på kritiken från lokalförsörjningsnämnden som ansvarar för Boråshallen.
För att Borås skulle få europamästerskapsmatcher i basket nu i höst 2003 - så krävdes fler sittplatser och bättre ljus i Boråshallen bland annat. 3,6 miljoner avsattes och nya sittplatser blev det, fast med ett fel: från en del nya sittplatser är det svårt att se planen. Vänsterns Arne P Johansson provsatt och kritiserade. Och svaret han får från ansvariga för ombyggnaden är att visst, målet syns inte därifrån men det gjorde det inte när det var ståplatser före ombyggnaden heller. Men Arne P Johansson kan åtminstone njuta av att få sitta istället för att stå, skriver lokalförsörjningsnämnden.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".