Körde in i ladugård två gånger!

Samma person körde in i samma ladugård i Mark två gånger på ett dygn. En lägenhet i Borås utsattes för mordbrand.
Det är några av händelserna det senaste dygnet.

Mannen som körde in i en ladugård på Rikväg 41 vid Björketorp söder om Kinna på fredagskvälen gjorde om samma sak under lördagskvällen. Den här gången kom dock mannen från motsatt håll, från norr och körde in i den andra sidan av samma ladugård.

Räddningstjänsten i Mark som fick larmet vid 18-tiden på lördsgakvällen trodde att bilen från föregående dag inte hade bärgats och att någon bilist därför larmat av misstag. Men när man kom fram så visade det sig att det var samme man som återigen kört in i ladugården. Han var inte kontaktbar och det blev återigen ambulanshelikopter till sjukhus. Det är oklart vilka skador mannen ådragit sig.

Mordbrand

Räddningstjänsten i Borås fick rycka ut till Marklandsgatan på Hässleholmen i går eftermiddag. Någon hade slängt in brännbart material genom ett brevinkast till en lägenhet. Det fanns ingen person i lägenheten vid tillbudet.

En matta började brinna och det fanns stor risk för att branden skulle sprida sig. Polisen rubricerar det hela som mordbrand.

Grov hustrumisshandel

Det har varit en normal kväll och natt för Boråspolisen. Tio fyllerister och två rattfyllerister har gripits under kvällen och natten.

En man är också gripen och anhållen misstänkt för grov misshandel av sin hustru under natten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".