Fotboll

Abbas har inget hört från England

Allt tyder på att målvakten Abbas Hassan inte går till Manchester City. Det säger Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson till Sjuhäradssporten på onsdagskvällen.

Varken Elfsborg eller Abbas har hört ett ljud från City efter det att Elfsborg la sitt bud till engelsmännen och på torsdagen går tiden ut för en övergång.

- Just nu pekar det åt Elfsborg där jag skall göra allt för att bli förstemålvakt, säger Abbas Hassan, som dock tillägger att han fortfarande hoppas på en övergång under torsdagen.

- Vi är i dagsläget inte nära att värva någon anfallsspelare. Namn som Marcus Allbäck, Cesar Santin och Olof Guterstam har nämnts men ingen är aktuell i nuläget, säger Stefan Andreasson. ”vi kommer att spela som vi gjorde större delen av guldåret, det vill säga 4-5-1 (eller 4-2-3-1) och då har vi de spelare vi behöver, avslutar Elfsborgs sportchef.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".