Byggplanerna för Ryavallen ändras

Planerna för nya Ryavallen är på väg ändras. Krav har framförts att dom fyra fristånde läkarsektionerna skall byggas ihop.
De senaste dagarna har elfsborgsanhängare krävt förändringar i form av sammanbyggda hörn mellan läktarna. Enligt projektledaren Bosse Johansson tycks dom bli bönhörda. För att få råd med en sammanbyggning av hörnen planerar man att flytta ner restaurangen från fjärde/femte till tredje våningen i läktaren ut mot Skaraborgsvägen och därmed också sänka kostnaden. Motivet till att bygga samman hörnen mellan läktarna är att skapa en tätare atmosfär kring planen, säger arkitekten bakom nya Ryavallen, Christer Larsson.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".