Nytt fritidscentrum i Mark

Marks tennisklubb har svårt att få pengarna att räcka till sin stora tennishall och det öppnar nu för att låta Kaskad, kommunens badanläggning, växa in i tennishallen.
Detta skulle innebära att Marks kommun tar ytterligare ett steg att göra området kring Kaskad och Kunskapens Hus till ett stort rekreations och fritidscenter i kommunen. Marks tennisklubb har sedan slutet av 80-talet haft problem med finansieringen av den stora tennishallen med fyra banor. Nu funderar fritidsförvaltningen på att låta Kaskad, kommunens stora badanläggning växa in i hallen som bara ligger ett stenkast från badet. En av banorna skulle då försvinna när Kaskad förverkligar de helt nya tankarna på Romerskt bad och Spa-anläggning och kanske också ett gym. Därmed så tas ytterliggare ett steg att göra hela området kring Kaskad och Kunskapens hus till ett centrum för rekration sport och fritid.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".