Brott i natten

Tidningsbud rånat i Borås

Det har varit en ovanligt stökig natt för polisen i Sjuhärad med ett stort antal fyllerister och nio personer gripna för olika brott. Bland annat blev ett tidningsbud rånat på morgonen på Boda i Borås. Två gärningsmän har gripits.

I fallet med tidningsbudet greps gärningsmännen efter att polisens hundförare spårat upp dem till en gångväg i närheten av riksväg 40 i höjd med Volvo.

Stöldgodset - en plånbok, hittades även den efter att hunden nosat upp den efter vägen.

Rånarna är 16-årsåldern och misstänks nu för rån.

En man fördes i natt till lasarettet sedan han och två andra personer angripits helt oprovocerat i Borås centrum. Den skadade fick ta emot flera sparkar efter att han slagits ned. En 18-årig kille har gripits som misstänkt.

På McDonalds i Borås centrum var det i natt bråk mellan två gäng med ett 20-tal personer inblandade. Tolv poliser och två hundar krävdes för att lugna ner situationen och fem personer greps. Ingen skadades.

På Hässleholmen greps fyra personer sedan polisen känt igen en känd narkoman och följt efter henne till en lägenhet där man hittade amfetamin.

I Skene fick en 20-årig kille en flaska i huvudet på en fest och en några år äldre kille greps som misstänkt.

I Sjömarken fick två villor i går kväll påhälsning av tjuvar, det var smycken som stals där.

Slutligen har vi också haft några trafikolyckor; avåkningar på grund av halkan, men dessbättre utan allvarliga skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista