Sjuhärad

Boråsgäng i nytt bråk i Överlida

Det har varit en fortsatt stökig helg i Sjuhärad och polisens arrestceller har stundtals till och med haft trippelbeläggning.

Samma gäng som var inblandat i slagsmålet på McDonald i centrala Borås natten till lördag var nu i natt också inblandat i ett nytt bråk vid Kullabergs festplats i Överlida.

Vid bråket vid Kullaberg har åtminstone tre personer misshandlats, om än inte allvarligt. De misshandlade är såväl delar av gängen som utomstående. Polisen har inte gripen någon skyldig.

Även på flera andra håll har personer misshandlats. Bland annat blev en 17-årig flicka i centrala Borås sparkad i huvudet av en jämnårig flicka, som greps och nu är misstänkt för grov misshandel.

Ett nytt villainbrott har också upptäckts i Sjömarken, där två villinbrott skedde i fredagskväll, liksom i Sandared. Smycken har stulits.

Under natten har ytterligare 17 berusade personer, nästan lika många som förra natten, fått tillbringa några timmar i fyllericell.

En man som just släppts ut gick raka vägen ut till sin bil och körde iväg. Han stoppades med 1,22 promille i blodet och blev av med körkortet direkt och misstänks för grovt rattfylleri.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista