Telefonen var trasig en vecka

Telefonerna var döda i en vecka hos Martin Persson i Asklanda i Vårgårda kommun och hans grannar. Han är besviken på hur Telia har hanterat problemet.
Det var tisdagen förra veckan som familjen Persson upptäckte att telefonen inte fungerade. Under dagen var det även flera grannar som hade problem och Telia kontaktades. På onsdagen ringde en granne till Telia för att kolla hur det gick med reparationen och fick beskedet att ärendet var under behandling. Men sedan hände ingenting. På torsdangen upptäckte Martin Persson att Telias kopplingsplint i närheten av bostaden var förstörd, vilket han meddelade Telia. Servicekillen som kom på fredagen, alltså tre dar efter att felet upptäcktes, sa att han inte kunde åtgärda kabelfelet. Först på måndag eftermiddag fungerade telefonerna igen, nästan en hel vecka efter att felet uppstod.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".