Många telefel

Det är fortfarande många som har problem med sina telefoner efter åsknedslagen förra veckan i Sjuhäradstrakten. Antalet felanmälningar är just nu sju gånger så många som normalt i Sjuhärad. Birgit Sjögren i Bredared har varit utan telefon sen 17 juli och hon är besviken på TeliaSonera.
Det här andra gången på kort tid som Birgit tvingas vara utan telefon på grund av ett åsknedslag. Förra teleavbrottet varade i 8 dagar och nu har hon varit utan telefon i en vecka igen. Birgit Sjögren har försökt få kontakt med TeliaSoneras kundtjänst via sin mobiltelefon för att få reda på när felet ska åtgärdas, men inte lyckats komma fram. Enligt Cia Edlund på TeliaSonera finns det sju gånger så många felanmälan i Sjuhäradstrakten än vanligt och det är därför det tar så lång tid att rätta till telefelen. TeliaSonera har fördubblat antalet tekniker i området, men hur lång tid det tar innan felen åtgärdats vet hon inte.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".