Kritik mot Borås turistbyrå nya lokaler

Till vintern ska Turistbyrån i Borås flytta till nya lokaler i Kårhuset, före detta Folkets Hus. Lokalerna ska byggas om och i går valde Borås kommunstyrelse det billigaste alternativet för en halv miljon kronor. Något som Borås turistchef Cathy Magnusson är besviken över.
Utöver lokalernas utseende, som turistchefen liknar vid ett råttbo, är Cathy Magnusson, som tror sig tala för alla anställda på Turistbyrån, också mycket missnöjd med placeringen i Studentkåren, före detta Folkets Hus, vid norra änden av Allégatan. - Jag tycker att det låter som att kårhuset behöver pengar och inte att turistbyrån ska ha en bra placering, säger Cathy Magnusson. Men kommunstyrelseordförande, moderaten Björn Bergquist, förnekar detta. - Placeringen ligger precis vid porten till Borås centrum när turisterna kommer från Knalleland.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".