Jens Tillman, Agnes Nordström och Lindsey Hicks lämnar Marbo. Foto: Kristoffer Lidén
Basket

Mycket oklart i basketlagen

Marbos damer tog sig till slutspel tidigare i vår. Gör man om bedriften kommmande säsong så är det succé menar sportchefen Frank Alm.
Liknande läge är det i Borås Basket där Jonas Larsson nu har ett gediget arbete framför sig då han vare sig har spelare eller tränare klart för kommande säsong.

Marbos damer tog sig till slutspel tidigare i vår. Gör man om bedriften kommmande säsong så är det succé menar sportchefen Frank Alm. Han har just nu på sin lott att skaffa ny coach efter Jens Tillman som slutar. Slutar gör också spelarna Agnes Nordström och Lindsey Higgs. Däremot hoppas Alm att Leah Meatcalf kommer tillbaka och att Jämtlands Camilla Fagerberg blir ny i Marbos lag. Ett lag som nästa år kommer att vara ungdomligt och hemvävt. Hör Frank Alm...

Borås basket missade slutspelet och siktar nu på att få fram egna talanger. Sportchefen Jonas Larsson har i nuläget vare sig tränare eller spelare klara och vi frågar oss vad som händer i Borås basket?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".