Elton inte het enligt pressen

  Det blev ingen succé för Elton John i Borås. Inte om man får tro de stora tidningarna.

Någon succé blev det inte, men inte heller någon totalsågning av gårdagens konsert på Borås Arena. "Mannen blir definitivt inte bättre, troligen inte heller sämre. Han nöjer sig med att bara vara Elton" det skriver Aftonbladet. Skribenten Per Magnusson tycker bäst om låtarna från 70 och 80-talet och delar ut två pluss i betyg.

Kvällstindnings konkurrenten GT och Expressen delar ut två getingar i betyg. Rubriken " Inte särskilt hett , Sir Elton . Stämningen får SVT:s café program att kännas livsfarliga". De konstaretar också att Elton John har klippkort till Sverige och spelade Stockholm förra året och året dessförinnan i Malmö. " Och han blir mer trind för varje gång. Passar han sig inte kommer han snart att kunna ingå i Mamma Scans produktsortiment" skriver Per Hägred.

Göteborgsposten ger samma betyg två fyrar. Där jämförs han med Robert Wells. Daniel Claeson som skriver artikeln var orolig för att konserten skulle bli lika dålig som i Sundsvall för några år sedan men att det märktes redan tidigt att det här skulle bli bättre. Ändå så konstaterar skribenten att "efter att ha bevittnat såväl Sir Elton som skatepunkar-Morrisey i Borås på en vecka så kan jag bara konstatera att boråsarna är värda bättre än så här".