Flera småolyckor under julafton

I ett hyreshus i Villastaden i Borås höll det på att gå riktigt illa igår kväll. En kruka med ett levande ljus i trappuppgången av värmen från ljuset. En dörrmatta började brinna, och trappuppgången blev helt rökfylld.
Brandkåren hann släcka elden innan den spred sig. Inga människor skadades. Vid åttatiden igår kväll skedde en singelolycka vid Annelundsmotet i Borås. En man fick troligen sladd på sin bil och körde in i mitträcket. Han fördes till Borås laserett med nack- och ryggsmärtor. En älgko och hennes kalv fick avlivas igår efter det att dom gått ner sig i Ätran i Mårdaklev. Älgarna gick ut på den isbelagda ån, men isen sprack och älgarna hamnade i det kalla vattnet, och kunde inte komma upp på egen hand. Räddningstjänsten lyckades så småningom få upp älgarna som ändå var såpass illa tilltygade av händelsen att de fick avlivas av jägare på plats.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista