Fotboll

Nyförvärv till Annelund

Division 2-klubben Annelund har gjort klart med två nya spelare till kommande säsong. Igår kväll skrev Marc Axengren och Emil Laposa på för klubben.

et blev Annelund som drog det längsta strået i kampen om de två fotbollstalangerna Emil Laposa, Åsarp/Trädet FK och Marc Axengren, Gällstads FK.

- Det känns helt rätt att gå till Annelund nu och ta nästa steg i min utveckling, säger den tidigare Gällstadsmittfältaren Marc Axengren.

- Annelund verkar vara en bra klubb och därför tackade jag ja när jag nu fick chansen.

Annelunds tränare Stefan Strind säger så här om sina två senaste nyförvärv: - Två karaktärsspelare som fått mycket lovord från flera håll. Killarna har en bra inställning, vill utvecklas och satsa på fotbollen. Jag vill också poängtera att vi nu värvat två spelare som från början kan slåss om en plats i startelvan. Det är en lång väg dit men absolut ingen omöjlighet.

Sedan tidigare är det också klart att Mattias Pettersson tar steget över från Grimsås.

Nu är det färdigvärvat från Ulricehamnsbygden för året?

- Vi får se hur det går med Mattias Lindgren, Ulricehamns IFK. Blir det inget av med Norrby för hans del så skall vi slå en signal till honom också.

Annelund slutade femma den här säsongen i division 2 mellersta Götaland.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista