Elfsborgare träffade boråsare

I går eftermiddag var det gulsvart fest på Stora Torget med Elfsborg. Tipspromenad, souvenirförsäljning och musikunderhållning var några av ingredienserja men det flesta väntade förstås att få se och träffa spelarna som intervjuades från scen.

Det var mycket folk som hade samlat i i ena hörnet på Stora Torget där Elfsborgs hade slagit upp sina tält och scen.

Många hade på sig Elfsborgshalsduk eller en Elfsborgströja så det rådde ingen tvekan om vilket lag det handlade om hos besökarna som var på plats.

Göran Lohne intervjuade spelarna från en liten scen och tog upp dom en efter en. Först upp var Johan Larsson ny i A-truppen och som gjort några fina inhopp och Emir Bajrami.

Kamerorna hos besökarna jobbade för högtryck och många var framme och bad om autografer. Elfsborgsspelarna visade upp sina allra vänligaste sidor och den nye maskoten Tiger blandade sig också med de många besökarna.

Och för Radio Sjuhärads reporter så berättade några av Elfsborgsspelarna lite om sina funderingar om ett å annat.

– Jag är ganska mycket fotbollsintresserad så jag tittar ganska ofta på fotboll på tv men mest internationella matcher då jag tycker allsvenska matcher har för dåligt underhållningsvärde, säger Johan Karlsson.

Martin Andersson berättade att han tror att Häcken kan bli ett av de lag som Elfsborg slåss med i toppen och Daniel Nordmark berättade att han egentligen är bäst i positionen som defensiv mittfältare, en position där Anders Svensson sedan länge är regerar över.

Pär Sandin
033 - 17 75 61
par.sandin@sr.se