Hanatorps camping åter till försäljning

Återigen kan det bli aktuellt för Marks kommun att sälja Hanatorps Camping i Örby. Det förra försöket stoppades. Däremot vill fritidsnämnden inte gå lika snabbt fram som de som nu arrenderar campingen, de ville ha en försäljning redan under hösten.

Det var stax före midsommar förra året som den borgerliga majoriteten lade ner planerna på en försäljning efter att oppositionen med olika krav gjorde att man hamnade i tidsnöd. Men efter att de som nu arrenderar campingen skrivit ett skarpt formulerat brev med både kritiok och krav på en snabb behandling av ärendet så blev fråganb om försöljningen aktuell igen.

Men det blir ingen försäljning till årsskiftet som arrendatorn ville och krävde. Däremot kan det bli aktuellt med en försäljning nästa årsskifte, dvs kanuari 2006.

Brevet som gjorde frågabn aktuell igen var skarps formulerat och var ocksp kritisk till att underhållet av anläggningen var eftersatt och det kommenterar Olle Jönsson så här.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".