Biltjuv gäckar polisen

En biltjuv körde igår in i en parkerad polisbil och backade sedan på en annan polisbil vid Lundaskogsvägen i Borås. Polisen har varit den här biltjuven, en man i 35 års åldern, på spåren ett tag men misslyckats att gripa honom.

En man i en stulen bil rammade igår en polisbil och backade sedan på en annan polisbil vid Lundaskogsvägen i Borås, trots att poliserna slog sönder sidorutan och greppade mannen i bilen lyckades han köra iväg och undkomma: Den stulna bilen återfanns senare på Tullen i Borås och polisen sökte mannen med hundpatrull utan resultat, polisen tror att mannen stulit en ny bil och försvunnit från området.

Enligt vakthavande befäl har den 35-årige mannen gäckat polisen en längre tid - han är även känd i Göteborg och Mark.

Och det finns tankar hos polisen att det var samme man som polisen jagade när de körde av väg 41 i närheten av hundkapplöpningsbanan för en månad sen. Men man vill inte spekulera för mycket, enligt vakthavande befäl på kriminalpolisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".