Fotboll

Dalsjöfors kämpar in i det sista

1:10 min

Igår träffades spelarna i Dalsjöfors damelitlag för att bestämma om framtiden. 1,5 miljoner saknas för att man ska kunna fortsätta, så en nedläggning är det troligaste scenariot. Om man inte lyckas hitta en sponsor. Hans Forsman är ordförande i Dalsjöfors damsektion.

– Händer det inget rejält på sponsorsidan innan fredag så kommer verksamheten läggas ner och då är det slutet för elitfotbollen på damsidan i Sjuhäradsbyggden.

Hur verkar spelarna ta det här nu när det gått några dagar?

– Nu har du hunnit smälta det och bearbeta det så jag kan uppleva gårdagen som en blandningen av stor sorg att inte få ha ett elitlag och få fortsätta gemenskapen men samtidigt har dom nu också en god och positiv stämning, så man ser också att om det nu inte går då får man blicka framåt.

Hur stort hopp har du om att ni ska kunna locka de här sponsorerna?

– Jag har egentligen ganska litet hopp för vi gjorde en stor satsning när vi ringde runt under maj och juni, så lyckades vi inte då lyckas vi nog inte nu heller. Men man ska aldrig säga aldrig utan nu prövar vi och kämpar enda in i kaklet, så att säga, så får vi se vad det ger helt enkelt.