borås

Flera bilolyckor i Borås igår

En rad bilolyckor inträffade i Sjuhärad under gårdagen. I rondellen vid Svedjegatan i Borås blev en bil med en vuxen och fyra barn som passagerare påkörd bakifrån. Alla fördes till sjukhus för observation, men utan allvarliga skador.

Vid 19-tiden voltade en bil i Vänga utanför Borås i en singelolycka. Två personer fördes till sjukhus utan allvarliga skador. Det finns uppgifter om att en tredje person fanns i bilen som efteråt flydde till skogs, men räddningstjänsten kan inte bekräfta det.

En buss och en bil krockade vid centralbron i Borås lite innan åtta. Bussen körde in i sidan av bilen, men hastigheten var låg och ingen blev skadad.

Strax innan 21 på länsväg 156 utanför Skene körde en bil in i en annan bakifrån. Två personer togs till sjukhus för observation, men ingen blev allvarligt skadad. Dock blev bilarna ordentligt tillknycklade.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista