Herrljunga

Herrljunga Cider tar över hotell

Personalchef: Man får en helhet
1:02 min

Hotell och restaurang Gyllene Kärven i Herrljunga köps upp av Herrljunga Cider. Tanken är att hotellet ska hjälpa företaget att marknadsföra sina produkter. Katarina Brandmark Hinton är personalchef, hon tror att köpet kan bli positivt både för företaget och för Herrljunga som ort.

- Vi har ju en besöksverksamhet på Herrljunga Cider idag, nu får vi mer ett paket. Nu kan vi anordna besök på fabriken och sedan erbjuda mat, säger Katarina Brandmark Hinton, personalchef.

De nya ägarna har många planer för hotellet men till att börja med kommer allt att fortsätta som vanligt. Renoveringar kommer inte att sätta igång förrän till sommaren.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".