1 av 2
2 av 2
Publikredaktör Caroline Aronsson testar elbil.
PUBLIKNÄTVERKET

Elektriskt nätverkande i Tranemo

Vårt publiknätverk växer vidare, idag på trafikdagen i Tranemo. Publikredaktör Caroline Aronsson träffade nya radiomedarbetare och testade elbil. Läs mer om publiknätverket här.

Radion ska handla om det som händer i Sjuhärad och det som är viktigt för dig som bor här. Om det ska bli bra behövs din hjälp och Publiknätverket är en möjlighet för dig att bidra.

Publiknätverket är personer som frivilligt anmält sig till oss - för att de tycker det är viktigt vad som uppmärksammas i radio och vill bidra med synpunkter eller tips till nyheter och program.

Det kan vem som helst som vill påverka innehållet i radion. Du behöver inte vara trogen P4-lyssnare för att vara med och du behöver inte prata i radio.

Vi menar allvar med ”i allmänhetens tjänst” och bryr oss om vad som händer hos dig, irriterar eller gör dig glad, vad du undrar över och tycker att vi borde undersöka!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".