Borås Basket. Foto Kristoffer Lidén.
BASKET

Borås Baskets segersvit bruten

1:24 min

Efter 22 segrar i rad blev det igår förlust mot mot Sundsvall. Siffrorna blev 76-72.

– Vi har spelat 23 matcher och förlorat en, så vi ska vara jättenöjda, men det är klart det är tråkigt att förlora när man har en sådan streak, säger spelaren Fredrik Andersson.

Stora delar av matchen går det bra för Borås Basket, de sätter både skott och 3-poängarna, men i slutet på matchen börjar det gå emot.

– Vi brukar vara riktigt bra när det ska avgöras i slutet, men det var ring ut idag, sedan vet jag inte riktigt varför, säger Fredrik Andersson.

Laget har haft en segersvit på 22 matcher, vilket både publik och media fokuserat på, men det har inte gjort att laget känt krav och påverkats negativt, menar Fredrik Andersson:

--Nej vi i laget väldigt mycket tar en match i taget vi har inte tänkt så mycket på att vi har så många vinster bakom oss, det är mest tidningar och sådär som pratar om det och hajpar upp det.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista