Foto: privat
LIVEMUSIK

Premiär för ny låt med JD Miller

Boråsbandet JD Miller jobbar för fullt på att färdigställa sitt första album. I dag gästade bandet studion och spelade sin nya låt "The Halo".

Tanken är att JD Miller första album ska släppas i måndsskiftet maj/juni och arbetet med albumet är i full gång. Ändå tog sig de fem medlemmarna tid att titta förbi förmiddagsprogrammet för att berätta om inspelningarna och framtidsplanerna. Och inte minst för att spela den alldeles nyskrivna och färdigställda låten The Halo live i studion.

– En gitarrdriven sak med driv och gung, så beskriver sångaren Peter Halldén en typsik JD Miller låt. Inspiration och influenser får bandmedlemmarna från vitt skilda håll men den gemnesamma faktorn är kärleken till olika sorters hård rock.

Just nu ligger alltså bandets fokus på att spela in debutalbumet men förhoppningen är att det så småningom också ska bli fler livespelningar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista