Johan Larsson. Foto: Adam Ihse/TT
FOTBOLL

Johan Larsson fortsätter med Elfsborg

Efter en hel del spekulationer står det nu klart att högerbacken Johan Larsson förlänger kontraktet med IF Elsborg.

– Jag är oerhört stolt över att få representera Elfsborg under tre nya år, det är klubben i mitt hjärta, säger Larsson i ett uttalande på klubbens hemsida.

Det har spekulerats om Larsson skulle försvinna utomlands till en proffskarriär, och för exakt en månad sedan sa han så här till P4 Sjuhärad:

– Det är lite speciellt att man inte vet vad som kommer att hända. Och om det händer någonting så går det väldigt fort. Man får försöka att inte skena i väg för det är svårt att veta vad man gör om en vecka.

Men i dag stod det alltså klart att Johan Larsson kommit överens med IF Elfsborg om ett nytt kontrakt, som sträcker sig över säsongen 2016.

– Nu när allt har fallit på plats är jag glad och nöjd med mitt nya kontrakt. Jag hoppas att det kan sända signaler till både supportrar och sponsorer att vi har någonting stort på gång, säger Johan Larsson på klubbens hemsida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista