MARK/ULRICEHAMN

Fler trafikolyckor i Sjuhärad igår

Två trafikolyckor inträffade sent igår kväll i Mark, på riksväg 41 och strax utanför Öxabäck. I båda fallen avvek förarna och polisen misstänker rattfylla. Dessutom blev några ungdomar påkörda i centrala Ulricehamn.

Den första olyckan inträffade i höjd med McDonalds i Kinna vid elvatiden igår kväll. En bil med två personer körde av vägen. När räddningspersonal kom till platsen fanns bara passageraren, som klarat sig oskadd, kvar i bilen. Polisen misstänker att personen som kört var påverkad.

En stund senare, strax efter halv tolv, inträffade den andra olyckan - utanför Öxabäck i riktning mot Överlida. När polisen kom till platsen fann man en kvaddad men tom bil. Även denna gång handlar det om misstänkt rattfylla.

Tidigare på kvällen blev fyra ungdomar påkörda av en bil på Nygatan i Ulricehamn, en av dem bröt benet. Enligt polisen inträffade olyckan i samband med att en bil gjorde en u-sväng, ungdomarna ska ha stått ute på vägen och blev då påkörda. Ytterligare två personer fick lindriga skador.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".