BORÅS

Casper, 11 år, håvade upp borttappad förlovningsring

3:37 min

När 11-åriga Casper Kjellström satt med håven och försökte fånga musslor i Almenäs i lördags fick han en oväntad fångst - en borttappad förlovningsring.

Ringen tillhör Christian Perez som badade i Almenäs i torsdags. Han hade smörjt sig med solkräm och råkade tappa ringen i sjön när den plötsligt gled av fingret.

När Casper några dagar senare satt med sin nya håv och försökte fånga musslor så fick han upp den oväntade fångsten - Christians förlovningsring.

– Det första jag gjorde vara att gå upp ur vattnet och säga till mamma, så började hon Facebook:a om den, berättar Casper. 

Efter att Caspers mamma Yasna Kjellström lagt ut en annons om fyndet på Facebook kunde Christian äntligen få tillbaka sin ring.

– Jag lade upp den på lite olika loppissidor. Fyra, fem stycken, och där blev det ganska stort genomslag. Så strax där efter så fick jag napp från Christian Perez. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista