Direktrapport om utvecklingen efter terrordåden i Paris

Minst två personer har dödats i en polisräd mot en lägenhet i Saint-Denis, norr om centrala Paris. En av de döda är en kvinnlig självmordsbombare. Insatsen uppges ha riktats mot den som tros ha planerat fredagens terrorvåg. 

Polis bekräftar för AFP att två personer dödats i insatsen, den ena av dem en kvinna med bombbälte, som sprängde sig själv. Minst två personer ska ha gripits. En tredje person ska enligt poliskällor fortfarande befinna sig i lägenheten.
Minst tre poliser ska ha skadats i operationen, som inleddes klockan halv fem på morgonen.
Le Mondes reporter på plats hävdar att tre personer dödats, samt att tre misstänkta gripits, och att insatsen är på väg att avslutas.
Målet för räden är den man som pekats ut som hjärnan bakom terrorattentaten i Paris, 27-årige Abdelhamid Abaaoud, som tidigare trotts vara i Syrien, uppger källor inom polisen för nyhetsbyråerna Reuters och AFP.
Minst sju explosioner och intensiv skottlossning har hörts under morgonen. Militär har satts in för att säkra området, som ligger i närheten av Stade de France, arenan där tre självmordsbombare slog till i fredags. -Jag väcktes klockan 04.10 av explosioner. De pågick i runt 20 minuter och sedan hördes skott från automatvapen, säger en kvinna som bor i området, till Le Monde.
Minst en av attentatsmännen, Salah Abdeslam, har tidigare sagts vara på fri fot. Förutom honom har misstankar väckts om att ytterligare en gärningsman deltog i terrordåden. Mannen ska ha befunnit i den bil där Salah Abdeslam befann sig tillsammans med brodern Brahim, som sedan sprängde sig själv till döds. Den tredje mannen är inte identifierad.