Andreas Ranåsen Foto: Privat
1 av 3
Andreas Ranåsen Foto: Privat
Andreas Ranåsen Foto: Privat
2 av 3
Andreas Ranåsen Foto: Privat
Los Angeles Foto: Mark J. Terrill/TT
3 av 3
Los Angeles Foto: Mark J. Terrill/TT
BORÅS

Mobbade Andreas fick revansch i Los Angeles

Andreas: Det här är min payback time!
1:02 min

Han kommer från Borås men bor numer i Los Angeles. Andreas Ranåsen lämnade de tuffa skolåren bakom sig och ser karriären i USA som en slags revansch. 

– Jag skulle vilja säga att jag hade inte så många vänner, jag var mycket retad under skolåren, det var en tuff tid, säger Andreas Ranåsen. 

Andreas Ranåsen är född och uppvuxen i Borås, han gick på Viskastrandsgymnasiet 2007-2010, inriktningen var grafisk design. Det är också just inom grafisk design det har blivit framgångar. Sedan 2010 bor Andreas i Los Angeles. Det har blivit en Masters degree inom design och numer jobbar han som grafisk designer och visual effects designer med en rad spännande uppdrag. 

Har du någon kontakt med dina gamla klasskamrater? 

– Nej, faktiskt inte, jag har dem på Facebook och så, på olika sociala medier, men jag pratar inte så mycket med dem.  

Det känns som att det här är min lilla payback, jag kan visa - även om jag har haft det tufft när jag var yngre, det blir bättre sen. Jag tycker att jag har visat det att det går att jobba sig uppåt, säger Andreas Ranåsen. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".