Häst och ryttare. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
Arkivbild. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
BOLLEBYGD

Bollebygds ridklubb får ny ordförande

Göran Nordh: Jag vill vara med och rädda BoRK
1:41 min

Under måndagskvällen höll Bollebygds ridklubb ett extra årsmöte med syfte att fylla de styrelseplatser som blivit tomma efter att fem personer avgått.

– Vi behöver en harmonisk, samlad och enad styrelse som kan jobba med de frågorna som nu är viktiga för att få Bollebygds ridklubb att komma tillbaks och vara den klubben som jag alltid har varit engagerad i, säger Göran Nordh som blev ny ordförande för Bollebygds ridklubb.

– Det är klubben i mitt hjärta och jag vill vara med och rädda BoRK.

Någon omröstning behövdes inte när de tomma styrelseplatserna skulle fyllas. Medlemmarna valde att gå på valberedningens linje i valet av ny ordförande och fyra nya ledamöter.

– Mötet var väldigt fridfullt och konstruktivt, så det var som ett möte ska vara, säger Göran Nordh.

När kan ridskoleverksamheten tänkas starta upp i Bollebygd igen?

– Vi har redan börjat, då vi har vår knatteridning. Sen har vi haft andra aktiviteter som är kopplade till en ridklubbs totala verksamhet. Det kommer sen att fortsätta byggas på, men fullskaligt har vi siktat in oss på 2017.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".