Emir Bajrami Foto: Eric Porali/SR
1 av 2
Emir Bajrami Foto: Eric Porali/SR
Emir Bajrami Foto: Andreas Hillergren/TT
2 av 2
Foto: Andreas Hillergren/TT

Bajrami skriver kontrakt med Elfsborg

Bajrami: Det fotbollsmässiga finns där
0:55 min

Emir Bajrami skriver ett nytt fyraårskontrakt med Elfsborg. Bajrami har dragits med stora skadeproblem och har under året ägnat sig åt rehabilitering för sina ryggproblem.

Emir Bajrami såldes till holländska Twente 2010. Han har också spelat för franska Monaco och grekiska Panathinaikos. Inför 2015 års säsong kom Bajrami tillbaka till Elfsborg och Borås men har under året blivit opererad och genomgått en lång rehabiliteringsperiod.

– Mentalt har det varit ett helvete. Det har varit en berg-och dalbana. Jag har rehabiliterats nu i nio månader efter operationer och det har gått både upp och ner. Ena veckan känns det bra och nästa inte, säger Emir Bajrami.

Emir Bajrami kommer inte att ta det lugnare trots skadehistoriken och tror sig kunna nå samma höga nivå som tidigare.

– Tanken är att jag från och med den sjunde januari ska träna precis som alla andra. Sedan kan ingen veta hur kroppen känns efter två veckor. Men utgångspunkten är att jag ska köra fullt ut. Jag vet ju vad jag kan och jag vet på vilken nivå jag presterat tidigare. Jag ska bara hitta tillbaka till det fotbollsmässiga nu när skadorna slutat spöka.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".