Olycka på riksväg 46. Foto: David Skarland/DAVID-S FOTO
Foto: David Skarland/DAVID-S FOTO

Tre till sjukhus efter olycka på riksväg 46

Tre bilar var inblandade i en trafikolycka på riksväg 46 söder om Dalum inatt, tre personer fick föras till sjukhus för vård. 

Olyckan inträffade vid 00.30-tiden inatt, en bil kom då över på fel sida av vägen och frontalkrockade med en annan bil. Enligt polisen ska bilarna dock ha hållit ganska låg hastighet. 

Totalt var tre bilar inblandade i olyckan, och de tre förarna fördes till sjukhus för vård alternativt kontroll men det ska handla om lindriga skador. Enligt SOS Alarm var alla tre ute ur bilarna när räddningspersonal kom till platsen. 

Samtliga tre bilar fick dock bärgas från platsen. 

Mannen, som körde bilen som kom över på fel sida av vägen, är misstänkt för rattfylleri. 

Det har kommit en hel del snö under natten. Igår utfärdade SMHI en klass 1-varning för stora snömängder igår och enligt räddningstjänsten är det mycket halt på vägarna, särskilt de mindre. 

Nu under morgonen kommer det mer snö och SMHI varnar för besvärligt väglag med halka men i eftermiddag övergår snöfallet i regn istället. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".