Linn Palm med döttrarna Emmy och Saga. Foto: TV4
Linn Palm med döttrarna Emmy och Saga. Foto: TV4
BORÅS

Linn söker kärlek i ny tv-serie

2:57 min

Hon är singelmamman från Borås som drar iväg till solen med tolv andra singelföräldrar. Linn Palm kommer att synas i Päron i solen. 

– Det var inte jag som anmälde, det var min stora tjej - hon tyckte det verkade roligt. De ringde mig på jobbet, jag förstod ingenting. Sen rullade det på, det var fram och tillbaka. Vi kom fram till att det vore synd att missa en sån chans. Nu tycker den stora tjejen att det är lite jobbigt, med alla kameror. Hon förstod nog inte riktigt vad hon anmält oss till, säger Linn Palm. 

Linn Palm är tillsammans med döttrarna Emmy och Saga med i programmet Päron i solen. Emmy är 14 år och Saga 18 år. De bor i Borås och Linn arbetar som chefsassistent.

– Hela grejen är en stor feelgoodkänsla. Vi är ett jättetight gäng idag, vi hörs och träffas. Det blir som två veckors tight teamövning. En fantastisk upplevelse. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista