Spelarna i Borås IBF jublar i Tranemohallen. Foto: Staffan Kulneff/SR
Spelarna i Borås IBF jublade efter vinsten i Tranemohallen, tränaren var inte lika glad. Foto: Staffan Kulneff/Sveriges Radio.
Borås

Laget vann - tränaren rasande!

0:22 min

En vinst är inte alltid en vinst utan en förlust i tränarens ögon. Åtminstone Borås innebandyklubbs coach som efter vinsten var riktigt besviken.

Det var efter onsdagskvällens jämna innebandyderby mellan Borås IBF och Tranemo IBK som Boråstränaren Joel Bergströms ilska vällde ut i P4 Sjuhärads mikrofon. Detta samtidigt som hans spelare och publiken firade att laget alltså vann med 6-5

– Jag är inte glad, det är alldeles för dåligt. Jag tycker inte att vi är värda att vinna den här matchen, säger Joel Bergström.

– Särskilt de två första perioderna tyckte jag det var riktigt dåligt, säger P4 Sjuhärads sportreporter Staffan Kulneff.

– Ja det var fruktansvärt dåligt. Jag är grymt besviken på laginsatsen på de två första perioderna. Idag är jag en jävligt besviken IBF-tränare. Jag är stolt IBF-tränare i vanliga fall men idag är jag grymt besviken alltså, fyller Joel Bergström i.

Du kan höra en längre intervju med Joel Bergström via länken nedan!

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista