Bruce Springsteen med Patti Scialfa och Steve Van Zandt på en spelning i Pittsburgh
Bruce Springsteen med Patti Scialfa och Steve Van Zandt på en spelning i Pittsburgh Foto: Keith Srakocic
ULLEVI

Extra Springsteenkonsert utsåld

Idag släpptes biljetterna till Bruce Springsteens konsert på midsommardagen - och tog slut direkt. Även extrakonserten 27 juni såldes ut på nolltid.

Det blev inte oväntat en rykande åtgång när biljetterna till Springsteens nästa besök på Ullevi, den 25 juni, släpptes. Redan efter mindre än en timme meddelade arrangörerna Live Nation att det blir ytterligare en konsert två dagar senare - den är redan utsåld.

-Det är fantastiskt på alla sätt att intresset fortfarande är så otroligt stort för Bruce. Redan vid 9 kunde man konstatera att intresset var långt större än det antal biljetter som Ullevi rymmer, säger Kristofer Åkesson, presskontakt på Live Nation, till TT.

-Då kunde vi släppa upp ytterligare en konsert, två dagar senare. Biljetterna till extraspelningen släpptes i samma stund.

-Det är alltid vårt jobb att titta på alla eventualiteter. Men vi måste fokusera på den första konserten, den vi har bokad och bekräftad, först, förklarar Kristofer Åkesson.

TT: Blir det en tredje konsert också?

-Nej. Men att fylla Ullevi två gånger är fantastiskt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista