Chris Järnhester från Tranemo. Foto: Karin Ivarsson / SR
Chris Järnhester från Tranemo. Foto: Karin Ivarsson / SR

Chris från Tranemo i ny TV3-serie

2:17 min

Han är bartendern som hela tiden siktat mot att bli bäst. Ikväll gör Chris Järnhester från Tranemo tv-debut i Cirkus Magaluf på TV3. 

– Det är en feelgoodserie. Man får följa oss som jobbar där nere, hur det fungerar på klubben, lite bakom kulisserna. Det har varit väldigt mycket med tv-inspelningarna, det har inte blivit mycket sömn, säger Chris Järnhester. 

– Det har varit väldigt kul, vi fick se två avsnitt häromdagen och det kändes jättebra. 

Vad är det för en typ av tv-serie?

– Det är en blandning. De följer sju, åtta personer som är profiler på Magaluf. Det kommer artister, kändisar. Det är drama, kärlek, värme. Lite åt Ullareds-hållet, vi får till en skön feeling, säger Chris Järnhester.  

Blir det mycket naket, sex och alkohol?

– Nja, det är mer kärleksfullt och mer närhet än naket och sex. 

Från pedalfabrik till storklubb på Magaluf
Chris, eller Kristoffer Järnhester, som han egentligen heter är född och uppvuxen i Tranemo. Efter gymnasiet blev det fast jobb på fabrik och ett stadigt förhållande. 

– Jag sportade mycket, mycket idrott. Jag började jobba på fabrik och började tillverka bilpedaler. Jag levde svenssonliv, lägenhet, fast jobb och stadigt förhållande. När det kraschade gav jag mig iväg till Spanien på bartenderkurs, säger Chris Järnhester. 


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista