Helena Bergström i Ulricehamn Foto: Melissa Gustafsson/SR
Helena Bergström i Ulricehamn. Foto: Melissa Gustafsson / SR
FILMINSPELNING

Helena Bergström gör ny film i Ulricehamn

Bergström: Det blir en stor kärlekshistoria
2:26 min

Än en gång återvänder skådespelaren och regissören Helena Bergström till Ulricehamn. I slutet av januari startar inspelningen av hennes kommande kärleksdrama.

– Den här gången ska jag inte vara med i filmen. Jag arbetar med regin och har skrivit manus. Vi sätter igång i slutet av januari. Det är så inarbetat att komma hit, människorna är så vänliga och samarbetsvilliga. Det känns hemma, säger Helena Bergström. 

Under torsdagskvällen var det galapremiär i Ulricehamn för tv-serien Saknad. En serie i fyra delar som regissören Colin Nutley står bakom och där Helena Bergström spelar polis. Och paret trivs med att spela in just i Ulricehamn. I januari återkommer de igen - då ska Helena Bergströms kommande film börja spelas in.  

– Vi kommer att filma utanför Ulricehamn men även i Göteborg. Vi kommer om en månad och då får ni veta lite mer, vilka skådespelarna är bland annat, säger Helena Bergström. 

Utspelar sig på cirkus
Filmen kommer att börja spelas in i slutet av januari och har premiär under hösten eller vintern 2017. Det blir ett kärleksdrama som utspelar sig på cirkus.

– Den kommer att vara rolig, mycket känslor och det kommer framförallt att vara en stor kärlekshistoria. Jag tycker om att blanda skratt och känslor, jag vill få folk att känna, säger Helena Bergström. 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".