Theodora Larsson och Anna Dahl.
Theodora Larsson och Anna Dahl. Foto: Anton Svensson / Sveriges Radio
BORÅS

Leksaksbeställning försvann - hittad i sista sekund

Ägare: Som en amerikansk julfilm
1:22 min

En större dockbeställning kom på villovägar för en leksaksbutik i Borås. Efter mycket om och men kunde beställningen hittas i Örebro.

December är en av handelns främsta månader, men för en leksaksbutik i Borås kunde det blivit tvärtom när deras butiksbeställning hamnade helt fel, men som i en god julsaga fick historien ett lyckligt slut.

– Det här skulle man kunna göra en amerikansk julfilm av. Den lilla leksaksaffären som letar efter julklapparna, det en mysig saga också även om det har varit en pers, säger Anna Dahl som är delägare till leksaksbutiken.

Det kunde ha blivit en dyster historia för leksaksbutiken i Borås när en större beställning av spanska leksaksdockor kom på villovägar. I sista sekund fann butiken beställningen i Örebro och Anna Dahl som är en av ägarna kunde pusta ut innan jul.

– Som företag handlar det om våran trovärdighet hos kunderna. Det är stor konkurrens ute på nätet så det är viktigt att vi kan leverera i tid, säger Anna Dahl.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".