Kristin Lundell och Johan Hilton
Kristin Lundell och Johan Hilton vann årets upplaga av På Spåret. Foto: Anders Wiklund/TT

Hilton i retur i På spåret

Johan Hilton: Vi ska bara skratta
0:53 min

Gamla favoriter och spännande utmanare bland årets "På spåret"-deltagare. Fjolårssegrarna Kristin Lundell och boråsaren Johan Hilton är med igen.

– Det kommer att bli hårt, säger domaren Fredrik Lindström.
Flera välbekanta ansikten dök upp när SVT presenterade deltagarna i den kommande omgången av nöjesflaggskeppet "På spåret".
Bland annat kommer fjolårets finalkombattanter Kristin Lundell och Johan Hilton samt Isobel Hadley Kamptz och Kalle Lind att ställa upp igen.

– Vi är väldigt glada för att några av våra favoriter kommer tillbaka. Det är inte givet att de vågar och vill, säger programledaren Kristian Luuk.

Ingen press
Fjolårssegrarna Lundell/Hilton tackade ja då det "tillhör god sed".

– Vi tänkte att man måste väl komma tillbaka och försvara ett år. Sedan hörde vi att man inte var tvungen så då var vi lite sugna på att dra oss tillbaka och njuta av vår pokal men då var det lite för sent, säger Kristin Lundell.
Någon press att vinna igen känner de inte.

– Det skulle man lätt kunna tro men jag känner tvärtom en väldig befrielse över att man slipper prestera det här året, säger Johan Hilton.

Skidstjärnan Johan Olsson och deckardrottningen Denise Rudberg är nykomlingar.

"På spåret" får premiär i SVT1 den 8 december. 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".