Komikern Annika Andersson är aktuell med en ny komedi på Lisebergsteatern.
Komikern Annika Andersson sitter i en soffa på scen på Lisebergsteatern i Göteborg. Foto: Marcus Léonarde/Sveriges Radio.
PREMIÄR

Annika Andersson i ny roll

Annika Andersson: Hur ska folk ta det?
1:57 min

Hur är det när barnen flyttar hemifrån och man bara är två igen? Det här reder skådespelaren Annika Andersson från Mårdaklev ut under fredagskvällen när pjäsen Minns du mig har premiär på Lisebergsteatern.

– Det här är ju en annorlunda pjäs, det är ingen fars. Vi har undrat hur folk ska ta det. Det är mer en komedi, en romantisk komedi och det verkar som att publiken gillar det, säger Annika Andersson.  

Tillsammans med bland andra komikern Thomas Pettersson blir det premiär för Annika Anderssons nya pjäs på Lisebergsteatern under fredagskvälllen.  Komedin Minns du mig? handlar om hur relationen blir när barnen flyttar hemifrån och när man bara är två vuxna där hemma igen. 

– Det är väldigt roligt att få göra något annat, det tyccker ju alla. Det finns ett uns av allvar. De goaste skratten kommer ur det som är lite sorligt, lite tragiskt.  säger Annika Andersson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".