Filmpremiär Ulricehamn där följande personer syns i bild; Molly Nutley, Colin Nutley, Helena Bergström och Trolle Rhodin.
Stämningen var topp i Ulricehamn. I kollaget syns Molly Nutley, Colin Nutley, Helena Bergström och cirkusdirektör Trolle Rhodin Foto: Anna Sjödin/Sveriges Radio

Molly Nutley: Premiärer i Stockholm är bajsnödiga

Helena Bergström: Varm känsla i Ulricehamn
3:14 min

Stämningen var på topp när Helena Bergströms senaste film "Vilken jävla cirkus" hade världspremiär i Ulricehamn i torsdags kväll.

Familjen Bergström Nutley är vana vid att gå på filmpremiärer. Även om höstkylan gjorde sig påmind på Stora Torget när Molly Nutley, Helena Bergström och Colin  Nutley tog över röda mattan var sällskapet glada över att vara tillbaka i Ulricehamn.

– Jag älskar Ulricehamn, säger Molly Nutley.

Hur är det att vara på filmpremiär i Ulricehamn?
– Det här är det bästa jag vet. Premiärer i Stockholm är väldigt bajsnödiga. Här är det värme och så flashigt det kan bli, säger Molly Nutley.

Familjen har spelat in filmer i Ulricehamn i många år. Colin Nutley menar att det är som att komma hem när han kommer till Ulricehamn.

På presskonferensen berättade Helena Bergström att hon var gravid med Molly under inspelningen av Änglagård 2.

Lyssna på ljudklippet för att höra vad Helena Bergström svarar på frågan om Molly kanske till och med är tillverkad i Ulricehamn.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".